" />" />پیام دبیر ششمین همایش ساخت داخل
این رویداد خاتمه یافته است و اطلاعات موجود در این سایت صرفا جنبه آرشیو دارد
ششمین همایش(مجازی)ساخت داخل و بازسازی تجهیزات و قطعات نیروگاهی به همراه اولین نیروگاه ایده
Local content in power plant parts manufacturing & refurbishment

:: پیام دبیر ششمین همایش ساخت داخل


مصاحبه اختصاصی با جناب آقای مهندس علی نیکبخت دبیر ششمین همایش ساخت داخل و مدیرعامل شرکت مهندسی و خدمات تابا:

ششمین همایش ساخت داخل و بازسازی تجهیزات نیروگاهی فرصت ها و چالش ها  

آقای مهندس علی نیکبخت مدیر عامل محترم شرکت مهندسی و خدمات تابا و دبیر همایش با اشاره به برنامه ریزی چندین ماهه جهت برگزاری « ششمين همايش ساخت داخل و بازسازي تجهيزات و قطعات نيروگاهي » به همراه اولين رويداد «نيروگاه ايده» در سال 98 به میزبانی دانشگاه صنعتي اميركبير (پلي تكنيك تهران) ، به دلیل شیوع نابهنگام ویروس کرونا و به جهت رعایت سیاستهای کلی نظام سلامت و به خصوص اهمیت حفظ سلامت نیروی متخصص و ارزشمند نیروگاهی و دانشگاهی کشور، برگزار نگردید و تداوم فراگیری این بیماری در سال 99، برگزاری حضوری این رویداد ارزشمند را ممکن نساخت.
وی افزود با توجه به اهمیت سال 1399 که به نام «جهش تولید» نامگذاری شده است و علی رغم همه محدودیتهای موجود، مایه خوشوقتی است که به استحضار برسانیم همایش مزبور با توکل به خداوند متعال از تاریخ 30 شهریور ماه به صورت مجازی و در قالب کاملا جدید و نوآورانه با همکاری مشترک انجمن صنفی نیروگاه‌های کشور (اصنا) ، شرکت مهندسی و خدمات تابا و شرکت مدیریت تولید نیروی برق ری با حمایت سایر شرکت های دولتی ذیربط در حال برگزاری است.
علی نیکبخت با بیان این مطلب افزود: این همایش در محورهای مختلفی همچون بررسی مقالات در زمینه ساخت داخل و بازسازی قطعات نیروگاهی، بررسی موانع و مشکلات در ساخت داخل، معرفی صاحبان فناوری و تولیدکنندگان داخلی تجهیزات و قطعات نیروگاهی و بررسی راهکارها و رویکرد مدیریت زنجیره ساخت برگزار می‌شود.
وی ادامه داد: معرفی فناوری‌های نوین در ساخت و بازسازی قطعات و تجهیزات نیروگاهی، بررسی نقش مهندسی مجدد در بازسازی تجهیزات و قطعات نیروگاهی، معرفی محصولات و فناوری‌های مشترک قطعات صنایع نیروگاهی نفت، گاز و پتروشیمی و معرفی نیازهای نوآورانه از سوی نیروگاه‌ها (Revers pitch) و محصولات فناورانه ساخت داخلی از سوی مجموعه‌های دانش‌بنیان (pitch) نیز از دیگر محورهای در نظر گرفته برای ششمین همایش ساخت داخل و بازسازی تجهیزات و قطعات نیروگاهی است.
عضو هیئت مدیره انجمن صنفی نیروگاه های ایران تاکید کرد اصنا در جهت اهداف و ماموریت های محوری خود به منظور توسعه مشارکت های بخش خصوصی و همچنین افزایش تعامل و همکاری با سندیکا و انجمن های تخصصی برای موضوعات توسعه ساخت و هم افزایی و ارتقاء بهره وری ، حمایت از برگزاری این همایش را در دستور کار خود قرار داده است.
نیکبخت با اشاره به اینکه این همایش به رویدادی دائمی تبدیل خواهد شد ادامه داد: با برنامه ریزی صورت گرفته بستر مناسبی برای ارائه کنندگان تکنولوژی ، شرکت ها و نیروگاه های نیازمند تکنولوژی ایجاد شده است.
وی افزود : براساس برنامه ریزی صورت گرفته طی جلسات شورای سیاست گذاری مقرر شده است تا در یک بسترمناسب ، با بررسی مداوم تجهیزات مورد نیاز و همچنین حمایت لازم بتوان یک دیالوگ مشترک بین شرکت های دانش بنیانِ تحقیق محور، ارائه کنندگان تکنولوژی و ساخت و نیز نیازمندان این بخش در مجموعه نیروگاه ها شکل بگیرد.
دبیر همابش تاکید کرد:
ششمین همایش ساخت داخل فرصت مناسبی است تا با برگزاری این رویداد بتوانیم نیازمندی‌های نیروگاه‌ها را در حوزه فناوری، ساخت قطعات و فناوری‌های مختلف جمع‌آوری و معرفی کنیم تا در کنار آن مجموعه‌های استارتاپی و شرکت‌های توانمند داخلی بتوانند حلقه ارتباطی بین این دو موضوع را برقرار کنند.

برپایی اولین نیروگاه ایده 


عضو هیئت مدیره انجمن صنفی نیروگاه‌های ایران با اشاره به برپایی اولین نیروگاه ایده همزمان با برگزاری ششمین همایش ساخت داخل، گفت: در مدت زمان فعالیت اصنا برخی کارشناسان و مدیران صنعت با بررسی نیازهای داخلی نیروگاه‌ها توانسته بودند یک ایده فناورانه و یا یک محصول و راهکار را شناسایی و ارائه کنند که در جهت افزایش بهره‌وری، بالابردن توان تولید نیروگاه‌ها، کاهش هزینه نگهداری و تعمیرات و نیز کاهش هزینه‌های جاری نیروگاه‌ها موثر باشد.
وی اضافه کرد: طبیعتا ایده نیازمند آن است که ابتدا بررسی، ارزیابی و چارچوب آن مشخص شود و سپس برای اینکه بتواند به یک راهکار تجاری تبدیل شود بایستی ارزیابی‌های فنی و اقتصادی کافی بر روی آن انجام شود که معمولا صاحبان ایده ممکن است به تنهایی دسترسی به تمامی این تخصص‌ها و دانش‌ها را نداشته باشند.
مدیر عامل شرکت مهندسی و خدمات تابا با تاکید براینکه در اولین نیروگاه ایده، بستر مناسبی برای کمک به تجاری‌سازی ایده‌های جامعه دانشگاهی و نیروگاهی کشور فراهم خواهد شد، ادامه داد: ایده‌ها درابتدا از سوی تیم‌های خبره مورد ارزیابی قرار می‌گیرد و سپس در صورت اینکه از نظر علمی و منطقی عملی باشد از سوی تیم‌های فنی مباحث مرتبط با توجیه اقتصادی آن مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
نیکبخت افزود: بعد از تبدیل ایده به یک بوم تجاری، و مشخص شدن چگونگی تبدیل به یک راهکار تجاری ، این نیروگاه ایده حلقه واسط میان ارائه کننده ایده و سرمایه‌گذاران خواهد شد تا ایده پخته شده به یک محصول و خدمت تبدیل شود.
وی ادامه داد: براساس برنامه‌ریزی صورت گرفته مقرر شده است دبیرخانه دائمی نیروگاه ایده ایجاد شود تا در طول سال ایده‌های این حوزه شناسایی، جمع‌آوری و مباحث مرتبط با تجاری‌سازی آن‌ها دنبال شود.
نیکبخت در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه انجمن صنفی نیروگاه‌های ایران در سال 86 با پیاده‌سازی اصل 44 قانون اساسی به منظور واگذاری نیروگاه‌های دولتی به بخش خصوصی شکل گرفته است، گفت: در آن مقطع حاکمیت و صنعت برق عنوان متولی تامین برق پایدار در کشور و مشخصا شرکت توانیر به عنوان متولی این مسئله در بخش برق نگران کاهش حلقه‌های ارتباطی بین نیروگاه‌های بخش خصوصی و دولتی و همچنین مجموعه توانیر بود.
عضو هیئت مدیره انجمن صنفی نیروگاه‌های ایران افزود: بر همین اساس در این زنجیره مواصلاتی که میان تامین‌کننده برق، نیروگاه‌ها و مجموعه توانیر با بخش انتقال و توزیع وجود داشت، نیاز به شکل‌گیری انجمنی برای هم‌افزاییبخش‌های مختلف احساس شد و بدین منظور انجمن صنفی نیروگاه‌های ایران به عنوان یک انجمن کارفرمایی شرکت‌های بهره‌برداری و تعمیرات نیروگاه‌ها در سال 86 به صورت رسمی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی به ثبت رسید.
وی ادامه داد: "ارتقای سطح امنیت عرضه برق در کشور"، "ارتقای مستمر کارایی اعضای انجمن"، "هم‌افزایی و ارتقای بهره‌وری اعضا جهت کاهش هزینه‌های بهره‌برداری، نگهداری و تعمیرات و افزایش آمادگی نیروگاه‌ها" و "دفاع از منافع مشترک حرفه‌ای اعضای انجمن" بخشی از اهداف راه‌اندازی این انجمن بوده است.
نیکبخت افزود: "بهبود شرایط اقتصادی و اجتماعی اعضا"، "فرهنگ‌سازی و ارتقای سطح آگاهی و دانش اعضا با بکارگیری مدیریت دانش" و "توسعه مشارکت بخش خصوصی در عرصه تولید برق و رقابتی کردن خرید و فروش برق در بازار برق" نیز بخش دیگری از اهدافی است که در پی شکل‌گیری انجمن صنفی نیروگاه‌های ایران به آن توجه شده است. 
مدیر عامل شرکت مهندسی و خدمات تابا با تاکید بر اینکه "اصنا" در حال حاضر با عضویت عمده شرکت‌های بهره‌برداری و نگهداری متولی بخش تولید برق شکل گرفته است، گفت: هم اکنون فعالیت‌های متعددی از جمله تایید صلاحیت و صدور پروانه بهره‌برداری جزو مسئولیت‌هایی است که از طریق مجموعه حاکمیتی کشور بر عهده این انجمن گذاشته شده است.
وی یادآور شد: همچنین از زمان شکل‌گیری این مجموعه در سال 86 تاکنون همایش‌های تخصصی و متعددی همچون "همایش ساخت داخل"، "همایش کیفیت بهره‌برداری و بهره‌وری" و "همایش V94.2" در کشور به صورت مستمر در حال برگزاری است که خوشبختانه با حمایت خوبی از سوی نیروگاه‌های دولتی و خصوصی همراه بوده است.
دبیر ششمین همایش ساخت داخل در پایان افزود: امید است دستاوردهای این همایش کمک شایانی به تحقق اهداف جهش تولید نماید و شاهد استمرار این فعالیت باشیم.

 

میانبرها



















 

شبکه های اجتماعی

                 
                

فایل های مورد نیاز

قالب ارائه مقالات
 
قالب ارائه مقالات
قالب ارائه مقالات
 
نیازهای فناورانه

 
قالب ارائه ایده

پوستر همایش

© کلیه حقوق این وب سایت محفوظ می باشد .
طراحی و پیاده سازی شده توسط : همایش نگار ( ویرایش 10.0.0)